Produse favorite

Lanterna Cap Fox Halo Headtorch MS300c

în stoc
SKU
CEI163

Producator Fox

Caracteristici

Tip lanterna: de cap;
Tip led: 1 x LED Luxeon TX alb + 2 x LED-uri de 3mm Nichia White;
3 moduri de iluminare: High, Medium si Low;
Luminozitate: max.300 de lumeni;
Distanta maxima de iluminat: 180m;
Livrata cu acumulator incorporat Li-polimer reincarcabil prin USB;
Prevazuta cu un cablu de incarcare Micro USB;
Senzor de miscare;
Proiectie de unghi reglabila;
Banda unica elastica, reglabila;
Indicator de stare a incarcarii acumulatorului;
Functionare cu doua butoane;
Sistem avansat de focalizare rapida;
Greutate: 130g (cu acumulator inclus).

Descriere

Lanterna de cap Halo MS300C Headtorch dispune de 3 moduri de iluminare (High - 300 lumeni, Medium - 100 lumeni si Low-10 lumeni + 3 mm setare LED de 15 lumeni), ce pot fi operate intuitiv folosind un comutator. Cu un flux luminos de 300 de lumeni si o distanta de iluminare maxima de pana la 180 metri, Halo® MS250 Headtorch este ideala pentru luminarea drumurilor si traseelor.

Lanterna poate fi actionata cu o singura mana si dispune de 1 LED Luxeon TX alb + 2 LED-uri albe de 3mm Nichia, unghi de vizualizare ajustabil, senzor de miscare (se poate dovedi extrem de util cand legati monturi sau cand gatiti, dar poate fi atasat pe un pichet pentru siguranta pe vad), banda elastica reglabila pentru fixare optima pe cap. De asemenea, lanterna este prevazuta cu un cablu de incarcare Micro USB si se livreaza impreuna cu un acumulator incorporat Li-polimer reincarcabil prin USB.

Acumulatorul este pozitionat in spate, in camera separata (47mm x 89mm x 29mm), care este prevazuta cu sursa de lumina (caracteristica ideala pentru alti pescari, pentru a va putea vedea pozitia cand va aflati in barca pe apa). Indicator de stare a incarcarii acumulatorului in spate: indicatorul luminos rosu indica incarcarea acumulatorului, lumina verde indica incarcarea completa.