Produse favorite

Termeni si Conditii

SC Pescamania SRL isi rezerva dreptul de modificare a preturilor afisate pe site, fara instiintarea in prealabil a clientii, din motive independente de noi, cum ar fi: fluctuatii mari de curs valutar, modificare pret de achizitie, etc.

Site-ul www.pescamaniaonline.ro se adreseaza exclusiv distribuitorilor / revanzatorilor, asadar pentru crearea conturilor de client pe site este nevoie de aprobarea administratorului site-ului. Preturile pe site sunt vizibile doar pentru clientii aprobati si acestea nu contin TVA. 

Comenzile se pot achita prin:

  • plata Cash ramburs curier
  • fila CEC (Termen de plata maxim 30 zile)
  • bilet la ordin avalizat (Termen de plata maxim 30 zile).

La comenzile ce depasesc 1000 RON dupa acordarea discount-ului, transportul comenzii este asigurat de SC PESCAMANIA SRL iar la comenzile ce nu depasesc 1000 RON, transportul ii revine clientului.

Produsele Demar, Fox, Gunki, Illex, Sensas. Starbaits, Rioby, Lake Fork, Preston si Dragon nu beneficiaza de discount, indiferent de modalitatea de plata si nu se pot cumula cu alte politici de discount-uri aplicate de Pescamania !

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta pe mailul nostru info@pescamaniaonline.ro sau pe numerele de telefon: 0359401250 sau 0773392250 (whatsapp).