Produse favorite

Set Scaun Preston Ignition Feeder Chair+Brat Feeder Preston Offbox Feeder Arm+Tava Laterala

Alerta stoc
Epuizat din stoc
SKU
P0120027

Producator Preston

Caracteristici

Sezut anatomic;
Talpici ajustabile, anti-noroi;
Greutate redusa;
Rezistenta si durabilitate sporita;
Transport facil;
Tava laterala;
Capete suporti lanseta;
Suporti lanseta;
Curea de umar cu protectie.
4 x picioare telescopice;
Dimensiuni: 65 x 64cm;
Inaltime spatar: 50cm;
Inaltime maxima picioare: 50cm;
Greutate: 4.5kg.

Descriere

In cadrul partidelor de pescuit, indiferent de tehnica, postura corpului reprezinta un aspect extrem de important, asadar faimoasa echipa Preston vine in ajutorul pescarilor de feeder si method feeder cu Preston Ignition Feeder Chair, conceput si dezvoltat special pentru cei ce isi doresc un echipament de top cu performante superioare.

Odata cu aparitia acestui model de scaun feeder, Preston isi traseaza noile granite in ceea ce priveste nivelul de confort oferit, aliniandu-se cerintelor actuale si propunand un cadru solid realizat din materiale de calitate superioara, ce beneficiaza de un nivel de rezistenta sporit, pastrand totusi o greutate redusa. Structura scaunului iese in evidenta prin sezutul anatomic, redesenat pentru a stabiliza utilizatorul si a distribui greutatea corpului cat mai egal posibil si va impiedica aparitia durerilor de spate.

Este un scaun feeder ce poate fi dotat cu multiple accesorii necesare in timpul partidei de pescuit. Scaunul este dotat cu patru picioare telescopice, pe profil rotund, cu un diametru de 30mm. Acestea pot fi reglate pe inaltime, intr-un mod foarte eficient si rapid. De asemenea, picioarele sunt prevazute cu talpici ajustabile, anti-noroi, profil rotund, ce vor ajuta la plasarea scaunului pe teren denivelat. Pedanta nu este inclusa in pachet, insa se poate achizitiona separat, fiind un accesoriu indispensabil pentru pozitionarea corecta a picioarelor.

In plus, modelul vine furnizat cu o tava laterala Offbox, un brat telescopic pentru varf si unul fix pentru manerul lansetei, precum si capete suport, unul Multi si unul de tip U. Ignition Feeder Chair beneficiaza de un design pliabil, prevazut cu o curea de umar cu protectie, ce vor facilita atat transportul, cat si depozitarea acestuia.


PRODUSE SIMILARE